AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

ACTE BECA DE RECERCA ERNEST LLUCH

Presentació pública dels guanyadors de les diferents edicions de la Beca

Compartir

Data 18/12/2007

Hora 00:00

Organitza
Organiza: Fundació Ernest Lluch Colabora: Museu d'Història de Catalunya

Lloc
Museu d'Història de Catalunya. Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar). BARCELONA

Descarrega

Organitza

El proper dimarts 18 de desembre de 2007, a les 19 hores a l’Auditori del Museu d’Història de Catalunya, tindrà lloc la presentació del llibre Ideología, política y realidad económica en la formación profesional industrial española (1857-1936), de Celia Lozano López de Medrano, guanyadora de la II Beca de Recerca Ernest Lluch (2005).


En el marc d’aquest acte es lliurarà la recerca realitzada pel guanyador de la tercera edició (2006), Eduard Martí, i es proclamarà el guanyador de la IV edició, corresponent al 2007.


PROGRAMA


o Benvinguda i presentació, a càrrec de Jaume Sobrequés, director del Museu d’Història de Catalunya.
o Presentació del llibre Ideología, política y realidad económica en la formación profesional industrial española (1857-1936), de Celia Lozano López de Medrano, guanyadora de la II Beca de Recerca Ernest Lluch (2005), a càrrec de Carles Sudrià, professor d’Economia de la UB i prologuista del llibre. 
o Parlament a càrrec de l’autora.
o Presentació dels treballs guanyadors de les edicions Beca de Recerca Ernest Lluch, a càrrec de Josep Maria Carreras, president de la Comissió Acadèmica de la Fundació Ernest Lluch:
 – Recepció de la recerca La Conferència dels Tres Comuns. Un mecanisme institucional per a la defensa de les Constitucions, d’Eduard Martí, guanyador de la III Beca de Recerca Ernest Lluch (2006).
– Concessió oficial de la IV Beca de Recerca Ernest Lluch (2007).
o Cloenda de l’acte