AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

Acte de lliurament del Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques

 

Compartir

Data 22/05/2015

Hora 12:00

Organitza
 Facultat de Ciències Socials i Polítiques de la UPF i Fundació Ernest Lluch

Lloc
 Sala de Graus Albert Calsamiglia de la Universitat Pompeu Fabra (Edifici Roger de Llúria - Campus de la Ciutadella)

Descarrega

Organitza

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch, amb el propòsit comú d’incentivar la recerca en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques, convoquen anualment el Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, destinat a premiar el millor treball de recerca desenvolupat per alumnes de Batxillerat dels centres públics, privats o concertats de Catalunya.

 El X Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, premia el millor treball de recerca desenvolupat per alumnes de Batxillerat, en qualsevol disciplina de les Ciències Socials i Polítiques realitzat durant el present curs acadèmic 2014-2015, en els centres de Secundària públics, privats o concertats de Catalunya.

El proper divendres 22 de maig al migdia, a la Sala de Graus Albert Calsamiglia de la Universitat Pompeu Fabra (Edifici Roger de Llúria – Campus de la Ciutadella), tindrà lloc l’actede lliurament del premi.

A data d’avui ja s’ha tancat la convocatòria i el període de recepció de treballs, essent 81 el nombre total de treballs rebutsprocedents dels centres de secundària de Catalunya.