AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

BIBLIOTECA ERNEST LLUCH DE ECONOMISTAS ARAGONESES

Presentació del llibres publicats any 2008

Compartir

Data 02/03/2009

Hora 00:00

Lloc
Institución "Fernando el Católico"

Descarrega

Organitza

El pròxim dilluns 2 de març, a la seu de la Institución «Fernando el Católico», els quatre primers títols del nou format de la col·lecció de clàssics del pensament econòmic aragonès que s’agrupa sota el títol de «Biblioteca Ernest Lluch de Economistas Aragoneses», i que arrenca, amb la reedició de les obres de Lorenzo Normante, Antonio Arteta, i Miguel Dámaso Generés, obra aquesta última l’estudi introductori de la qual va córrer a càrrec de Ernest Lluch i Alfonso Sánchez Hormigo.
Per a aquest exercici, el Comitè Científic de la Biblioteca ha acceptat la publicació de les Lecciones d’Economia Civil o del comercio, escrites per Bernardo Joaquín Danvila i Villarrasa, amb edició i estudi introductori de Pablo Cervera Ferri, professor de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. La segona de les obres projectades és una historiografia del pensament econòmic aragonès elaborada pels professors Eloy Fernández Clemente i Alfonso Sánchez Hormigo, amb la col·laboració del documentalista Luis Blanco Domingo.
Incorporem el nou esbós de la col·lecció que dotarà la mateixa d’uns signes d’identitat propis que evitin la dispersió i facilitin el seu reconeixement al món editorial.