AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

Convocatòria Premi de Ciències Socials i Polítiques (Batxillerat) 2021


Compartir

Data 11/01/2021

Hora 08:00

Organitza

Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la UPF i Fundació Ernest Lluch

Lloc

Descarrega

Organitza

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch, amb el propòsit comú d’incentivar la recerca en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques, convoquen el XVI Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques al millor treball de Recerca de Batxillerat (2021).

Aquest premi s’atorga al millor treball de recerca desenvolupat en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques presentat durant el present curs acadèmic 2020-2021, en els centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya, i té una dotació de 700 euros pel treball premiat i de 100 euros per a cadascun dels accèssits que es concedeixin.

Qui i com participar-hi? 

Es tracta del premi al millor treball de recerca de Batxillerat que anialment otorga conjuntament la Fundació Ernest Lluch i la Facultat de Polítiques i Socials de la UPF.

Accedeix a les bases online o bé en PDF i una vegada conforme i acceptades les bases de convocatòria omple el Formulari d’Inscripció.

Quan s’acaba el termini de presentació dels treballs de recerca que opten al Premi?

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dilluns 26 d’abril de 2021 (inclòs).

Quina dotació té el Premi?

El Premi està dotat amb 700 euros per al treball guanyador i 100 euros per a cadascun dels accèssits. *(A aquests imports els seran aplicades les retencions per IPRF que legalment corresponguin).

Quan s’atorgarà o es lliurarà el Premi?  

El premi i, en el seu cas, les mencions honorífiques, es lliuraran a la seu de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, el divendres 21 de maig de 2021.

Es lliurarà en un acte presencial o virtual?

Atesa la situació d’excepcionalitat generada per la COVID-19, en cas que les autoritats sanitàries ho desaconsellin, l’acte se celebrarà en format virtual.

Si tinc algun dubte?

Trobaràs tota la informació i enllaços de contacte accedint a la web dels organitzadors del Premi: