AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

D1. IMV: una mirada des del disseny

 Cicle online sobre l'Ingrés Mínim Vital

Compartir

Data 07/06/2021

Hora 12:05

Organitza
Organitza: Fundació Ernest Lluch 
Corganitza: AMB

Lloc
 

Descarrega

Organitza
Obertura institucional i introducció

Joan Majó – President de la Fundació Ernest Lluch
Montserrat Ballarín – Vicepresidenta de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB

Diàleg

Milagros Paniagua

Secretària general d’Objectius i Polítiques d’Inclusió i Previsió Social del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions

• Especialista en l’anàlisi de dades i en l’avaluació de polítiques públiques. Llicenciada en Ciències Matemàtiques, doctora en Economia, ha realitzat estades de grau i postgrau en diverses universitats europees. Des de 2004 pertany al Cos Superior d’Estadístics de l’Estat.

• Va començar la seva carrera professional en el sector privat com a desenvolupadora de programari fins que es va incorporar a l’Institut Nacional d’Estadística, on es va especialitzar en la producció i l’anàlisi de dades, en concret en l’Enquesta de condicions de vida.

• Posteriorment, a l’Institut d’Estudis Fiscals, on ha desenvolupat models de microsimulació per a l’avaluació de l’impacte dels models de prestacions i impostos sobre la desigualtat i la pobresa i on va col·laborar amb la D.G. Fons Europeus (FEDER i FSE) i diversos organismes d’Amèrica Llatina i el Nord d’Àfrica en l’avaluació de les finances públiques.

• Actualment era la coordinadora de l’Spending Review a la AIReF, on va participar, entre altres, en l’avaluació de les Polítiques Actives d’Ocupació i els Programes de rendes mínimes a Espanya.


Manuel Aguilar Hendrickson

Professor de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona.

• Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia

• Professor de Política Social a estudiants de treball social des de 1987. Primer a l’Escola Universitària de Treball Social de Navarra i la Universitat Pública de Navarra i des de 2007 a l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona.

• Ha realitzat investigacions sobre serveis socials, ingressos mínims i programes d’integració social, polítiques d’immigració i exclusió social. La seva recerca actual s’ocupa de la història i les transformacions de l’atenció social i els serveis socials.