AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

Diàleg sobre ‘Educació i cohesió social’

Diàlegs 2012 - Educació i Cohesió Social -CaixaForum Madrid

Compartir

Data 28/11/2012

Hora 19:30

Organitza
Organizadores: Fundació Ernest Lluch con la colaboración de la Fundació "la Caixa"

Lloc
CaixaForum Madrid Paseo del Prado, 36 28014 Madrid Tel 91 330 73 00

Descarrega

Organitza

El Projecte Diàlegs, en la seva edició de 2012, s’articula al voltant de dos cicles, a Barcelona i Madrid, de reflexió i diàleg sobre la cohesió social a Espanya. L’objectiu és contrastar i integrar el debat expert i oferir una reflexió pública per part de personalitats que conjuguen expertesa amb itineraris complementaris. En aquest intercanvi, la forma –el diàleg- comparteix protagonisme i es converteix al seu torn en el missatge a transmetre.

Els 10 Diàlegs 2012 es realitzaran al llarg de la Tardor a Barcelona i Madrid. Tots els diàlegs tindran lloc a l’auditori del CaixaForum de les respectives ciutats. Per assistir-hi de públic cal inscriure’s prèviament seguint les indicacions que es detallen en el corresponent apartat. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa” i del suport institucional de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Tot seguit us presentem el desè i darrer diàleg del cicle impulsat per la Fundació Ernest Lluch.


Diàleg 10. Educació i Cohesió Social

Dimecres 28 de novembre – CaixaForum Madrid

Dialoguen:

  •  Guillermo de la Dehesa. Presidente del Centre for Economic Policy Research CEPR de Londres.
  • Mariano Fernández Enguita. Catedrático de Sociología en la Universidad Complutense.

Web del Projecte Diàlegs

* Podeu accedir al blog del Projecte Diàlegs per tal d’ampliar informació relativa als dialoguistes de l’edició d’enguany així com del programa complet i Calendari dels Diàlegs 2012. També posem al vostre abast la informació relativa als Diàlegs 2011, del llibre "10 diálogos para la calidad democrática" i els vídeos del programa ‘Diálogos’ que es van emetre per La2 de TVE i que consta de 10 capítols corresponents a cadascun dels diàlegs realitzats l’any passat.