AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

El dia de partit: reptes per al màxim rendiment econòmic de la gestió de l’estadi

V Diàlegs Ernest Lluch d'Economia i Futbol

Compartir

Data 12/06/2017

Hora 17:00

Organitza
Organitzen: FC Barcelona i Fundació Ernest Lluch

Lloc
Auditori 1899 - Accés 14 - Camp Nou (Barcelona)

Descarrega

Organitza

El FC Barcelona i la Fundació Ernest Lluch van signar el 2013 un conveni que estableix un marc global de col·laboració entre les dues entitats. Fruit d’aquesta aliança, i de les inquietuds de qui dóna el seu nom, així com els interessos per a la reflexió i la divulgació de la cultura i l’esport que comparteixen les dues institucions, es va acordar instaurar una conferència acadèmica anual sobre economia i futbol, que en la seva tercera edició va prendre el nom de Diàlegs Ernest Lluch d’Economia i futbol.

L’impacte de la crisi en el futbol, va ser el tema de la jornada 2013, L’Estadística al servei del futbol, el de 2014, El vector futbol a l’economia (o com entendre l’economia des del futbol) el de 2015 i Una mirada econòmica al futur del futbol, la de la passada edició del 2016.

Els organitzadors dels Diàlegs Acadèmics Ernest Lluch d’Economia i Futbol creuen que per aquesta edició 2017 és una bona oportunitat per fer un diàleg sobre el dia de partit i els reptes per al màxim rendiment econòmic de la gestió de l’estadi. Per aquest motiu la jornada pretén aportar una visió des de l’economia, el màrqueting i gestió des de l’experiència acadèmica i el coneixement professional de trajectòria en clubs de Futbol. Es plantegen també qüestions vinculades amb la identitat dels estadis, la gestió de públics i en aquest sentit la satisfacció dels consumidors i la transformació que s’està vivint dins de les infraestructures en el sí dels clubs globals.

Per a això es comptarà amb reconeguts experts acadèmics de l’economia de l’esport i actors centrals amb opinió al respecte dels reptes que planteja una discussió amb un evident rerefons econòmic i d’organització, però també amb importants repercussions per a les lligues domèstiques i impacte social.

PROGRAMA