AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

La burbuja y la crisis. Los orígenes económicos del voto a podemos

  Conferència de José Fernández Albertos a la UPF

Compartir

Data 10/10/2017

Hora 13:00

Organitza
 Organitzen: Fundació Ernest Lluch i UPF - Facultat de Polítiques

Lloc
 Aula (pendent de concretar) del Campus de la Ciutadella de la UPF.

Descarrega

Organitza

 En el marc de col·laboració iniciat l’any passat entre la Fundació Ernest Lluch i el Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, es duen a terme diverses iniciatives acadèmiques. Una d’elles, la participació dels alumnes del Grau en Filosofia, Economia i Política en el Cicle de Diàlegs al Palau Macaya de Barcelona. L’altra iniciativa és la realització de seminaris i ponències com és el cas d’aquesta, una activitat circumscrita a l’alumnat i que comptarà amb la participació del professor José Fernández Albertos.

Sobre el ponent:

José Fernández Albertos

Investigador permanent a l’Institut de Polítiques i Béns Públics del CSIC. És doctor en Ciències Polítiques per la Universitat de Harvard (2007), màster (2002) i doctor-membre (2007) pel Centre d’Estudis Avançats en Ciències Socials de l’Institut Juan March, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració (1998) i Diploma d’Estudis Avançats (2002) per la Universitat Complutense de Madrid. El seu camp d’investigació se situa en la intersecció de les àrees d’economia política comparada, economia política internacional i política comparada.

Ha estat investigador visitant en diferents universitats internacionals i ha treballat com a consultor extern per al World Development Report del Banc Mundial el 2006, i en 2007- 2008 va treballar com a investigador en el projecte "Markets, the State and the dynamics of inequality: how to advance inclusivament growth ", finançat pel Programa de Desenvolupament de Nacions Unides a Llatinoamèrica. Parts del seu treball han estat presentades a les reunions anuals de l’American Political Science Association, Midwest Political Science Association, International Political Economy Society i en les sessions conjuntes i conferències generals de l’European Consortium for Political Research, entre d’altres.