AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

La governança d’internet


Compartir

Data 29/11/2018

Hora 13:00

Organitza
Organitza: Fundació Ernest Lluch i Facultat de Polítiques de la UPF

Lloc
Aula 40.246 del campus de la Ciutadella de la UPF

Descarrega

Organitza

En el marc de col·laboració iniciat l’any passat entre la Fundación Ernest Lluch i el Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ??es duen a terme diverses iniciatives acadèmiques. Una d’elles, la participació dels alumnes del Grau en Filosofia, Economia i Política en el Cicle de Diàlegs en el Palau Macaya de Barcelona. L’altra iniciativa és la realització de seminaris i ponències com és el cas d’aquesta, una activitat circumscrita a l’alumnat i que comptarà amb la participació de Margarita Robles-Carrillo.

Sobre la conferenciant:

Margarita Robles Carrillo

Professora Titular de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals. Grupo de investigación Grup d’Enginyeria i Seguretat de Xarxes (NESG). Universitat de Granada. Coordinadora del Màster en Ciberseguretat i professora del Màster Universitari en Altos Estudis Internacionals i Europeus i del Màster Universitari en Assessoria Laboral, Fiscal i Jurídica de l’Empresa de la Universitat de Granada. És membre del Consell Editorial de l’Editorial de la Universitat de Granada i ha estat directora del Centre Mixt -Universitat de Granada-MADOC (2013-2015), Directora del I Congrés Internacional d’Estudis Militars (2014), Directora del Congrés Internacional sobre Afganistan : Leccions lliures i perspectives d’evolució (2015) i Directora de les Jornades sobre Dret Militar, Defensa i Ciberseguretat de la Universitat de Granada (2017).

Entre les seves publicacions destaquen diverses monografies i més de quaranta articles sobre temes internacionals i europeus, entre ells, nombrosos estudis sobre ciberderecho i ciberseguretat relatius a l’ordenació jurídica del ciberespai, la governança en matèria de ciberseguretat, el concepte d’arma cibernètica, la menaça i l’ús de la força a través del ciberespai, la ICANN i la Directiva NIS.