CERCAR Notícies

Campuzano i Chacartegui dialoguen sobre el Salari Mínim Interprofessional a Vilassar de Mar

 tercer diàleg 'Economia i Territori' a Vilassar de Mar

Compartir

15 de novembre de 2021

Descarrega

Galeria

Descarrega

 Divendres passat 12 de novebre a la sala d’actes de la Biblioeca Ernest Lluch va tenir lloc el darrer dels tres diàlegs del cicle d’enguany sobre Economia i Territori, a Vilassar de Mar.

Un diàleg d’homenatge a Ernest Lluch dedicat al Salari Mínim Interprofessional, protagonitzat per dos dialoguistes de luxe, com van ser la professora titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social i Vice-Degana Facultat de Dret de la UPF, Consuelo Chacartegui i el director de la Federació d’entitats de la discpacitat intel.lectual i del desenvolupament de Catalunya (DINCAT) i exdiputat, Carles Campuzano. Un acte expert i divulgatiu sobre una qüestió que clama diàleg i major consens social i polític com és el Salari Mínim Interprofessional. Empreses, tercer sector, entitats de l’economia social i solidària i col·lectius de persones amb discapacitat encaren la qüestió del SMI des dediferents angles, per això des de la Fundació Ernest Lluch es va voler encarar la qüestió des de el coneixement directe de les polítiques, problemes i virtuts del salari mínim interprofessional.

L’acte va comptar amb les intervencions del president de la Fundació Ernest Lluch, Joan Majó. Pots visionar el vídeo íntegre, aquí: