CERCAR Notícies

Carles Vilarubí, Ramon Besa i l’economista Jaume García protagonitzen la jornada sobre inestabilitat financera al món del futbol

Vídeo i fotos de l'acte celebrat a l'Ateneu Barcelonès

Compartir

6 de maig de 2014

Descarrega

Galeria

Descarrega

El vicepresident de l’Àrea institucional del FC Barcelona, Carles VilarrubíJaume García i el Cap d’Esports de El Pais, Ramón BesaJosep Maria Carreras, van protagonitzar una jornada sobre Inestabilitat financera al món del futbol a propòsit de la presentació del llibre de la I Conferència Ernest Lluch Economia i Futbol.

L’acte, que va tenir lloc el passat dilluns 5 de maig a dos quarts de set de la tarda a l’Ateneu Barcelonès, va servir per il·lustrar i debatre a l’entorn del contingut del llibre: L’impacte de la crisi al futbol. Estratègies adaptatives. Aquest és el llibre resultant de les ponències i debats que varen tenir lloc en la Primera Conferència Acadèmica Ernest Lluch d’Economia i Futbol, celebrada el 17 de juny de 2013 a l’Auditori 1899 del FC Barcelona. Des de la Fundació Ernest Lluch el posem a l’abast de tota persona interessada, en format PDF, aquí.

Pots visionar l’acte, aquí:

Ressò a la premsa:

Recomanem: