CERCAR Notícies

Carlos Campillo pondera com es regula l’instrumental mèdic en una interessant ponència a la UB

 XVI Seminari d'Economia de la UB

Compartir

4 de desembre de 2018

Descarrega

Galeria

Descarrega

Com cada any, la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona sota la coordinació del professor Joan Ramón Borrell ha preparat un seminari acadèmic de record a Ernest Lluch, en el transcurs del qual hi ha hagut una breu intervenció del degà  de la Facultat, Ramon Alemany, i del videpresident de la Fundació, Josep Maria Carreras, qui ha donat a conèixer la biografia d’Ernest Lluch, escrita per Joan Esculies, recentment publicada.

L’acte d’avui es dirigia a un públic acadèmic expert, estudiants de màster i doctorands, així com a professors i professionals de l’economia de la salut, ja que el plat fort de la jornada era la ponència Regulation of medical devices: from an old and deficient to a new and (still) uncertain, de Carlos Campillo. Doctor en Medecina i cirurgià, Máster en Public Health, Especialista en Medecina preventiva i salut pública. Ex-funcionari i actual consultor de la OMS, responsable d’evaluació clínica i de serveis de salut en el Servei de Salut de les Illes Balears, membre del Comitè Tècnic Institucional de Seguretat del Pacient, Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. També és investigador associat en el Centre d’Investigació en Economia i Salut (CRES).

Després d’una acurada i divulgativa exposició de la temàtica s’ha inciat un debat expert amb intervencions del públic assistent que omplia la Sala de Graus Ernest Lluch de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona