CERCAR Notícies

Costas i Vidal-Folch dialoguen sobre els efectes econòmics de la victòria de Trump i del Brexit en l’acte de record als 16 anys sense Ernest Lluch

Compartir

19 de novembre de 2016

Descarrega

Galeria

Descarrega

En aquests 16 anys sense Ernest Lluch, la Fundació va programar un acte central de record el passat divendres 18 de novembre a la Sala d’Actes de la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar, vila natal d’Ernest Lluch. Amb la presència de nombrosos veïns de Vilassar, familiars, amics, patrons, acadèmics, polítics i periodistes, el resultat va ser un esplèndid diàleg sobre les conseqüències econòmiques del Brexit i de la victòria de Trump en les passades eleccions nordamericanes, a càrrec del catedràtic de Política Econòmica a la UB i president del Cercle d’Economia, Antón Costas i del periodista, Xavier Vidal-Folch.

Ambdós dialoguistes van regalar als assistents una conversa viva i amena, respectuosaa i discrepant, erudita i compromesa amb la necessitat d’entendre i millorar el món on vivim.

Amb aquest acte es va recordar a Ernest Lluch i volgudament, també, s’hi afegí reflexió, atrevint-nos a pensar, com ell demanava, a través del diàleg sobre aquells temes que ens preocupen i ocupen.