CERCAR Notícies

Diàleg sobre ‘La reforma del sistema sanitari’

Diàlegs 2012 - Reforma Econòmica i Cohesió Social -CaixaForum Barcelona

Compartir

15 d'octubre de 2012

Descarrega

Galeria

Diálogo sobre 'La reforma del sistema sanitario'

Descarrega

El Projecte Diàlegs, en la seva edició de 2012, s’articula al voltant de dos cicles, a Barcelona i Madrid, de reflexió i diàleg sobre la cohesió social a Espanya. L’objectiu és contrastar i integrar el debat expert i oferir una reflexió pública per part de personalitats que conjuguen expertesa amb itineraris complementaris. En aquest intercanvi, la forma –el diàleg- comparteix protagonisme i es converteix al seu torn en el missatge a transmetre.

Els 10 Diàlegs 2012 es realitzaran al llarg de la Tardor a Barcelona i Madrid. Tots els diàlegs tindran lloc a l’auditori del CaixaForum de les respectives ciutats. Per assistir-hi com públic cal inscriure’s prèviament seguint les indicacions que es detallen en el corresponent apartat. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa” i del suport institucional de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Tot seguit us presentem el cinquè dels diàlegs.


Diàleg 5. La reforma del sistema sanitari

Dilluns 15 d’octubre – CaixaForum Barcelona

Dialoguen:

  • Guillem López Casasnovas. Catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra.
  • Juan José Rodríguez Sendín. President de l’Organització Mèdica Col·legial d’Espanya.

Sinopsi:  Diàleg d’aprofundiment sobre les causes i les conseqüències de l’actual reforma del sistema sanitari.

Web del Projecte Diàlegs

* Podeu accedir al blog del Projecte Diàlegs per tal d’ampliar informació relativa als dialoguistes de l’edició d’enguany així com del programa complet i Calendari dels Diàlegs 2012. També posem al vostre abast la informació relativa als Diàlegs 2011, del llibre "10 diálogos para la calidad democrática" i els vídeos del programa ‘Diálogos’ que es van emetre per La2 de TVE i que consta de 10 capítols corresponents a cadascun dels diàlegs realitzats l’any passat.

Diálogo sobre 'La reforma del sistema sanitario'