CERCAR Notícies

Dilluns 1 d’octubre, diàleg sobre les polítiques d’inversió en infraestructures

Tercer diàleg del Cicle 'Reforma econòmica i cohesiósocial'  amb César Molinas i Ginés de Rus

Compartir

28 de setembre de 2012

Descarrega

Galeria

Descarrega

En temps de restricció pressupostària té sentit proposar un diàleg sobre quines inversions i quines infraestructures s’han de prioritzar i fer-ho des d’una visió de conjunt però també pensar en on som, com hem arribat fins aquí i sota quins preceptes s’ha actuat: racionalitat econòmica? Ideològica? Política? Amb aquest objectiu, César Molinas, i Ginés de Rus, protagonitzaran el tercer diàleg del cicle de Diàlegs sobre Reforma Econòmica i Cohesió Social.

Vine al Cicle Diàlegs!

El Projecte Diàlegs, en la seva edició de 2012, s’articula al voltant de dos cicles, a Barcelona i Madrid, de reflexió i diàleg sobre la cohesió social a Espanya. L’objectiu és contrastar i integrar el debat expert i oferir una reflexió pública per part de personalitats que conjuguen expertesa amb itineraris complementaris. En aquest intercanvi, la forma –el diàleg- comparteix protagonisme i es converteix al seu torn en el missatge a transmetre.

Els 10 Diàlegs 2012 es realitzaran al llarg de la Tardor a Barcelona i Madrid. Tots els diàlegs tindran lloc a l’auditori del CaixaForum de les respectives ciutats. Per assistir-hi  cal inscriure’s prèviament seguint les indicacions que es detallen en el corresponent apartat. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa” i del suport institucional de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.