CERCAR Notícies

El Ministeri de Sanitat atorga la Medalla d’Or a Ernest Lluch a títol pòstum

Entrega de la Medalla d'Or de l'Ordre al Mèrit del Pla Nacional sobre Drogues

Compartir

3 de novembre de 2010

Descarrega

Galeria

Descarrega

El passat dimecres 3 de novembre, el vicepresident de la Fundació Ernest Lluch, Enric Lluch, i Eulàlia Lluch, filla d’Ernest lluch, van assistir a l’acte de lliurament de la Medalla d’ora al mèrit del Pla Nacional sobre Drogues, concedit pel Ministeri de Sanitat a ernest Lluch, a títol pòstum. El vicepresident primer del Govern i ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, i la ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, van participar en aquest acte commemoratiu del 25 aniversari de la creació del Pla Nacional sobre Drogues (PNSD).

En relació al paper de Lluch en l’impuls del PNSD, la ministra Pajín va subratllar que “el ministre Ernest Lluch, va tenir la intel ligència, la generositat i la valentia necessàries per posar en marxa el Pla Nacional sobre Drogues l’any 1985”. En aquest sentit, també va a afegir que “El ministre Lluch, va posar en marxa aquesta iniciativa en uns moments difícils, però amb pas decisiu., doncs en només sis mesos, va posar en marxa un mecanisme de resposta que ha estat eficaç al llarg de 25 anys “.

Podeu ampliar la informació accedint a la notícia publicada a la web del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat.