CERCAR Notícies

El ministre Hereu visita la Fundació Ernest Lluch en el marc d’un homenatge a Ernest Lluch a Vilassar de Mar

La visita es fa en el marc de l'homenatge a Ernest lluch organitzada per l'agrupació del PSC de Vilassar de Mar

Compartir

5 de febrer de 2024

Descarrega

Galeria

Descarrega

El ministre d’indústria Jordi Hereu va visitar la Fundació Ernest Lluch el passat 2 de febrer a la tarda en el marc de l’homenatge a Ernest Lluch promogut per l’agrupació del PSC de Vilassar de Mar. A 2/4 de 7 de la tarda es va dur a terme el col·loqui “La força del Diàleg. Indústria i turisme: reptes de futur”D’Ernest Lluch al sistema de salut del segle XXI”.

El President de la Fundació Ernest Lluch, Joan Majó i el vicepresident Enric Lluch varen rebre al ministre d’indústria Jordi Hereu abans de l’acte i van mostrar la Fundació al ministre.

El ministre Hereu va firmar al llibre d’Honor de la Fundació Ernest Lluch i va ser acompanyat per l’assessor al ministeri Guillem Carnes i la diputada al Parlament Alicia Romero.

En posterioritat a la visita a la Fundació l’acte es va desenvolupar en una conversa entre la diputada al Parlament Alicia Romero, el President de la Fundació Ernest Lluch, Joan Majó i el mateix ministre Hereu en una sala amb la presència de diputades i l’alcaldessa ed Vilassar de Mar.

L’acte promogut des del l’agrupació del PSC de Vilassar de Mar en el marc de l’acte d’homenatge a la memòria d’Ernest Lluch en l’aniversari del seu naixement, compta amb la col.laboració de la Fundació Ernest Lluch, la Biblioteca Ernest Lluch i l’Ajuntament de Vilassar de Mar.