CERCAR Notícies

El record a Ernest Lluch perdura en el Festival Internacional de Músiques de Torroella de Montgrí

Compartir

10 d'agost de 2012

Descarrega

Galeria

Descarrega

El passat divendres 3 d’agost va tenir lloc a l’església de Sant Genís de Torroella, el concert anual dedicat a Ernest Lluch. Enguany, el Festival Internacional de Músiques de Torroella de Montgrí va programar també una conferència prèvia a l’acte sobre el compositor català Tomàs Milans i Godayol (1672-1742), mestre de capella del Palau de la Comtessa i de la catedral de Girona durant el darrer barroc. Conferència que estava estretament relacionada amb el concert del vespre amb el cor La Xantria, a càrrec de Josep Maria Gregori, cantant i musicòleg, catedràtic de Patrimoni Musical a la UAB

Com bé titula Jaume Busqué en el seu article publicat al Diari de Girona, ja fa 12 anys que es dedica un concert d’homenatge a Ernest Lluch amb música que apreciava i valorava, com és la de compositors catalans del segle XVIII. D’altra banda, el catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona, Antoni Segura, també ha fet ressò d’aquest acte en el seu article publicat a El Punt-Avui, el 9 d’agost passat, i que porta per títol “Ernest Lluch, la Força del diàleg”.

Us convidem a la seva lectura fent un clic als articles corresponents així com a visitar la galeria fotogràfica del concert, a la web del Festival: