CERCAR Notícies

El sistema d’autonomia i atenció a la dependència, a debat

Encuentro Ernest Lluch - UIMP - Santander 2018

Compartir

30 de juliol de 2018

Descarrega

Galeria

Descarrega

El divendres 27 de juliol de 2018, es va posar punt i final al Encuentro Ernest Lluch que se celebra cada any a la seu de la UIMP, al Palacio de la Magdalena (Santander) i que forma part del programa dels cursos d’estiu de la Universitat de la que Ernest Lluch en fou rector. El seminari d’enguany s’ha centrat en el sistema per a l’autonomia i atenció a la dependència (SAAD) tan en les vicissituds del panorama actual com en les mirades de futur.

El programa del seminari es nodria de reconeguts experts que van complir amb escreix les expectatives generades pels 25 participants del curs dirigit conjuntament pels professors del Departament d’Anàlisi Econòmica i Finances i del Seminari d’Investigació en Economia i Salut (SIES) de la
Universidad de Castilla La Mancha, Juan Oliva Moreno i Luz María Peña Longobardo. De la Fundació Ernest Lluch hi assistiren el vicepresident i tresorer, Josep Maria CarrerasFerriol Sòria; i el president, Joan Majó que va participar en la inauguració del curs.

A continuació, enllacem l’article publicat per l’equip de premsa de la UIMP i les fotografies d’algunes de les sessions realitzades.

Crònica UIMP-Premsa

Material i presentacions de les sessions:

Dijous 26 juliol

Divendres 27 de juliol