CERCAR Notícies

Èxit del Seminari Ernest Lluch a Jaca – “España 1923: Historia, Política, Economía” (Homenatge al professor Eloy Fernández Clemente)

Coordinat per Alfonso Sánchez Hormigo, Universidad de Zaragoza i Fundació Ernest Lluch i Begoña Pérez Calle, Universidad de Zaragoza

Compartir

20 de juliol de 2023

Descarrega

Galeria

Descarrega

Entre el 19 i 21 de juliol d’aquest 2023 es va celebrar amb èxit de participants i qualitat de les ponències el Seminari Ernest Lluch a Jaca, “España 1923: Historia, Política, Economía”, com a curs extraordinari d’estiu de la Universidad de Zaragoza.

Aquest curs presentava com a objectiu apropar-se a aquella realitat social i econòmica de fa cent anys, des d’un punt de vista transversal, per tal d’atreure a estudiants i personal investigador de diferent procedència i molt especialment a l’alumnat de les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials , Dret, Comunicació, Socials i Filosofia i Lletres.

Així mateix es va retre homanetge al professor Eloy Fernández Clemente, amic de la Fundació i gran professor i mestre, que en va deixar el passat 17 de desembre de 2022.

Aquest curs Extraorinari de la Universidad de Zaragoza es va dur a terme a les Aules de la Residencia Universitaria de Jaca.

Hi han intervingut com a ponents: Alejandro Quiroga (Universidad de Newscastle), Alfonso Sánchez Hormigo (Universidad de Zaragoza. Fundación Ernest Lluch), Begoña Pérez Calle (Universidad de Zaragoza), Carlos Forcadell Álvarez (Universidad de Zaragoza), Enrique Barón (ExPresidente del Parlamento Europeo), José Luis García Delgado (Real Academia de Ciencias Morales y Políticas), José Luis Malo Guillén (Universidad de Zaragoza), José María Serrano Sanz (Universidad de Zaragoza) i Miguel Ángel Ruiz Carnicer (Universidad de Zaragoza)

Pots veure aquí el PROGRAMA del Seminari

A la foto, la diorectora dels cursos de Jaca de la Universidad de Zaragoza, Carmen Marta, Alfonso Sánchez Hormigo, coordinador del curs juntament amb Begoña Pérez Calle, i Enrique Barón ExPresident del Parlament Europeu.

Organiza

Patrocinadors: