CERCAR Notícies

Experts aborden el futur de l’atenció primària i les polítiques per a professionals del SNS

Diàlegs anuals sobre polítiques de salut i bon govern - Funcas - Fundació Ernest Lluch

Compartir

22 de juny de 2022

Descarrega

Galeria

Descarrega

En dos diàlegs entre metges amb gran experiència assistencial i de gestió es van tractar dos temes crucials per a la reforma ineludible del Sistema Nacional de Salut espanyol: la política de personal professional i l’Atenció Primària.

L’acte va comptar amb unes paraules d’obertura del professor Félix Lobo, en respresentació de FUNCAS i de Ferriol Soria, director de la Fundació Ernest Lluch, en nom de la Fundació.

Immediatament en una diáleg sobre POLÍTICA DE PROFESSIONALS SANITARIS I FUTUR DEL SNS presentat pel mateix, Félix Lobo, professor emèrit de la Universitat Carlos III de Madrid es va assistir a un diàleg punyent entre el Dr. Ramón Cunillera, gerent del Consorci Sanitari del Maresme i president de la Societat Catalana de Gestió Sanitària i el Dr. Ignacio Riesgo Médico, exdirector-Gerent dels hospitals Ramón y Cajal (Madrid) i Covadonga (Oviedo) i consultor

El segon diàleg sobre L’ATENCIÓ PRIMÀRIA I ELS SEUS PROFESSIONALS AL FUTUR DEL SNS fou presentat per Jaume Puig Junoy, Dr. en Economia, professor distingit de la Universitat Pompeu Fabra – Barcelona School of Management (UPF-BSM)

Jaume Puig Junoy

EL diàleg va ser compartit pel Dr. Salvador Casado Buendía, metge de família, editor d’un important bloc professional (@doctorcasado) i escriptor, y la Dra. Lola Ruiz Iglesias, màster of Science in Community Medicine i especialista en planificació, gestió i polítiques sanitàries

Pots llegir la crònica de l’acte feta per Immedico:

https://www.immedicohospitalario.es/noticia/32520/aumenta-el-trasvase-de-medicos-del-sector-publico-al-privado.html

Pots veure la sessió completa en aquest video de la Jornada: