CERCAR Notícies

Finalistes i acte de lliurament del Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques 2016

 Acte d'entrega d'aquest premi al millor treball de recerca de batxillerat

Compartir

20 de maig de 2016

Descarrega

Galeria

Es convoca el XI Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques (Batxillerat)

Descarrega

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch, amb el propòsit comú d’incentivar la recerca convoquen, anualment, el Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, amb l’objectiu de premiar el millor treball de recerca d’aquesta matèria, elaborat pels estudiants de batxillerat dels centres públics, concertats i privats de Catalunya.

El proper divendres 20 de maig a les 12:00 hores tindrà lloc l’acte de lliurament de l’XIè Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, a la Sala de Graus Albert Calsamiglia del Campus de la Ciutadella de la UPF.

A l’espera de desvetllar el guanyador en el transcurs de l’acte de lliurament del premi -divendres 20 de maig- ,el jurat format per membres d’ambdues institucions ha determinat guardonar aquests 5 treballs, amb un premi i 4 diplomes de reconeixement, a mode d’accèssit. Els finalistes són:

  • Abril d’Adela pel treball D’avi a néta: l’escola al principat
  • Musawa pel treball Integració de la població adolescent inmigrant a Castelldefels
  • Sibulons pel treball Acció o Reacció
  • Tocinap pel treball El vot més just
  • Pancho Sánchez pel treball Les diverses cares de la misèria i de la solidaritat

Una vegada més, ens plau destacar la qualitat i també la quantitat dels treballs presentats, 105 en total, dels quals en sobresurten aquests que anotem a continuació, per la seva rigorositat, originalitat i excel·lència.

 

Es convoca el XI Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques (Batxillerat)