CERCAR Notícies

INAUGURACIÓ DEL CENTRE CÍVIC ERNEST LLUCH A XIRIVELLA

Compartir

4 de desembre de 2008

Descarrega

Galeria

Descarrega

Dissabte 22 de novembre va tenir lloc la inauguració del Centre Cívic Ernest Lluch a la ciutat de Xirivella (a l’oest de la ciutat de València, amb més de trenta mil habitants).
A l’acte festiu, amb presència de molts veïns del barri, l’alcalde Josep Soriano va recordar el acord de l’Ajuntament de Xirivella de 20 de febrer de 2003 (pres per unanimitat) per dedicar el Centre a la figura d’Ernest Lluch pel seu compromís amb la democràcia, la igualtat i el benestar del ciutadans.
Es un Centre de més de 1.000 metres dedicats a diferents funcions com la biblioteca infantil, un altra per adults, un Espai Jove, a més de oferir serveis municipals integrats, una oficina de desenvolupament local, servei d’ocupació i formació, entre d’altres.
Elvira García, Vicent Llombart i Salvador Almenar feren palès l’agraïment de la Fundació Ernest Lluch a l’alcalde i regidors de l’Ajuntament de Xirivella per la iniciativa finalment aconseguida.
A la placa que recorda la inauguració es recorden aquestes paraules de l’Ernest Lluch: “Hem de canviar les coses, però hem de canviar també les persones […] fins que la immensa majoria visca en condicions dignes i en una llibertat que es un fi en si mateixa”.