CERCAR Notícies

La recerca d’Antoni Sánchez Carcelén, guanya la VIII Beca de Recerca Ernest Lluch

Comunicat de la Comissió Acadèmica de la Fundació Ernest Lluch, jurat de la convocatòria de la VIII Beca de Recerca Ernest Lluch

Compartir

18 de desembre de 2012

Descarrega

Galeria

Descarrega

La Fundació Ernest Lluch, en primer lloc, vol enorgullir-se de l’alt interès dels 31 projectes de recerca que han optat a la Beca en aquesta convocatòria del 2012. Per aquesta raó, escollir-ne un no ha estat pas fàcil, ja fos per l’interès de la majoria dels temes proposats com per la categoria i solvència dels investigadors que els presentaven. Ha estat, doncs, una gran responsabilitat per al jurat decidir-se’n per un de sol quan n’eren bastants els que podien optar a aquest premi amb gran dignitat i garanties. Per això, volem encoratjar als aspirants no escollits a presentar-se novament en properes convocatòries .

Un cop analitzats la temàtica i desenvolupament previst dels projectes, com també els currículums dels investigadors corresponents, la comissió va decidir atorgar aquest premi al projecte La revolució de la paraula: Els diputats catalans i el procés constituent de les Corts de Cadis (1810-1812) presentat per Antoni Sánchez Carcelén.

Reiterant un cop més la gran qualitat dels projectes presentats, convidem a tothom que ho desitgi, a venir a l’acte públic d’atorgament de la Beca, que tindrà lloc el proper dijous 10 de gener de 2013 a les 19.00h, al Museu d’Història de Catalunya (Plaça Pau Vila 3, Barcelona). En el marc d’aquest acte es presentarà el llibre Cataluña en la era de las navegaciones. La participación catalana en la primera economía atlántica (c.1470-1540), d’Iván Armenteros Martínez guanyador de la VII Beca de Recerca Ernest Lluch.

Comissió Acadèmica Fundació Ernest Lluch