CERCAR Notícies

La UIMP ret homenatge a l’exrector Ernest Lluch

Compartir

6 de juny de 2011

Descarrega

Galeria

Descarrega

La Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) va retre ahir dimarts 5 de juliol, un homenatge al exrector de la institució acadèmica, Ernest Lluch que en fou el rector entre 1989 i 1995. L’acte s’inicià a l’entorn de les 16:30 hores al Saló de la Reina del Palacio de la Magdalena de Santander.

Aquest homenatge comptà amb la presència de la ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, del rector de la UIMP, Salvador Ordóñez, del vicepresident de la Fundació Ernest Lluch, Lluís Maria de Puig, i d’Enric Lluch i Galera com a representant de la família de l’homenatjat.

Després de la intervenció de les autoritats se celebrà un acte acadèmic en el qual es repassaren les aportacions de Lluch en el camp de la Història del Pensament Econòmic i de la Història del segle XVIII. També es dugué a terme una taula rodona per parlar de la trajectòria de Lluch a la Universitat, en la qual intervingueren els exvicerectors de la UIMP: Joaquín Arango, Aurora Egido, Joan Gimeno, Javier Álvarez i Félix Lobo.

L’homenatge al exrector s’emmarca dins de la Trobada ‘Alcohol i menors’ que dirigeix ??aquesta setmana a la UIMP el vocal assessor i membre de la Comissió Clínica de la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, Manuel Sanchís, que aborda els camps d’acció social i tracta de possibilitar una aproximació al tema del consum d’alcohol en els menors.

Llegeix aquesta notícia relacionada: aquí