CERCAR Notícies

L’escola Ernest Lluch d’Abrera, fa 10 anys

La Fundació dóna conèixer la vida i obra d'ernest Lluch en el marc del 10è aniversari del centre

Compartir

22 d'abril de 2016

Descarrega

Galeria

Descarrega

Una xerrada als nens i nenes de 6è de Primària de l’Escola Ernest Lluch  i una conferència oberta a la població d’Abrera, varen ser les activitats dinamitzades des de la Fundació amb la coordinació de l’equip directiu del centre, ahir, dijous 21 d’abril de 2016.

Saber qui era Ernest Lluch, com era, que li agradava i a què es va dedicar, varen ser algunes de les qüestions plantejades per l’alumnat a Enric Lluch, vicepresident de la Fundació i nebot d’Ernest Lluch, qui va ser l’encarregat d’atendre les inquietuds i preguntes d’un públic mogut i participatiu. Els delegats de la classe varen agrair les explicacions donades per Lluch a uns alumnes que abans de deixar l’escola per anar a l’institut volien conèixer de primera veu, a la persona que dóna nom a la seva escola.

A les set de la tarda, tenia lloc la conferència oberta a tota la ciutadania d’Abrera, i en especial al col·lectiu de docents del centre, tant als actual com els que van iniciar la caminada ara fa deu anys, com a centre de Primària de titulaitat pública. L’acte de la tarda el van protagonitzar els dos vicepresidents de la Fundació, en Josep Maria Carreras i n’Enric Lluch, qui a través d’una projecció inicial d’un video sobre la trajectòria vital i política d’Ernest Lluch varen aprofundir en la vida i obrad’Ernest Lluch.