CERCAR Notícies

Mayolas i Escarp dialoguen sobre les reformes del sistema de salut del segle XXI

Diàleg sobre els reptes de l'organització del Sistema de Salut a Catalunya

Compartir

20 de gener de 2023

Descarrega

Galeria

Descarrega

El passat divendres 20 de gener a 2/4 de 7 de la tarda es va dur a terme el col·loqui “D’Ernest Lluch al sistema de salut del segle XXI”.

Josep Albert Petit, coordinador de l’acte, ha recordat que Lluch, essent ministre de Sanitat, va impulsar la llei general de sanitat i reforma de l’atenció primària i ha afegit que han escollit aquest tema perquè el sistema de salut és una qüestió de màxima actualitat aquests dies.

El col.loqui va entrar en temes com la situació es troba el sistema sanitari, com hauria de ser la seva reforma, els reptes de la digitalització, la gestió dels recursos humans o com pot ser en el futur el finançament de la sanitat pública.

Hi van intervenir Enric Mayolas, consultor internacional en Serveis de Salut  amb un extensíssim currículum en el qual cal destacar haver estat director de Relacions Internacionals i Cooperació al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Per altra banda intervingué Assumpta Escarp diputada al Parlament i portaveu del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar a la Comissió de Salut i a  la Comissió d’Estudis sobre la Salut Mental i les Addiccions.

L’acte promogut sempre des del l’agrupació del PSC de Vilassar de Mar en el marc de l’acte d’homenatge a la memòria d’Ernest Lluch en l’aniversari del seu naixement, compta amb la col.laboració de la Fundació Ernest Lluch, la Biblioteca Ernest Lluch i l’Ajuntament de Vilassar de Mar.