CERCAR Notícies

Mercè Martínez i Francesc Reguant dialoguen sobre els reptes del sector primari al món local

Primer Diàleg sobre Economia i Territori a Vilassar de Mar

Compartir

21 de març de 2023

Descarrega

Galeria

Descarrega

El passat 17 de març a les 18.30 va tenir lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar el primer Diàleg de 2023 d’Economia i Territori que es du a terme anualment en coorganització amb l’Ajuntament de Vilassar.

El títol del Diàleg Transició ecològica i reptes del sector primari al món local va ser el punt de partida perquè els dos dialoguistes, Francesc Reguant – President de la Comissió d’Economia Agroalimentària i Director de l’Observatori de l’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Mercè Martínez – Directora del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, entressin a analitzar els elements que estan modificant el sector a l’àmbit local. Els costos de producció que soporten productors, les repercussions en els preus a tota la cadena de valor, els ajuts de l’administració, o el repte de la transmissió del negoci a les noves generacions. I la diferenciació entre l’agricultura que pateix i l’agricultura modernitzada que treballa a nivell global que tenen punts de partida i d’arribada que són molt diferents.

L’acte gratuit va omplir la Sala d’Actes de la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar, i va se rintroduit pel president de la Fundcació Ernest Lluch Joan Majó, i el coorganitzador dels diàlegs, Esteve Oroval.


Amb el suport de: