CERCAR Notícies

Mireia Giné disserta sobre l’impacte sobre la competència i la innovació de les empreses i sectors que compten amb accionistes comuns

XXI Seminari Ernest Lluch d'Economia a la Universitat de Barcelona en record d'Ernest Lluch

Compartir

10 de novembre de 2023

Descarrega

Galeria

Descarrega

La professora de Finances de la IESE Business Schoool, Mireia Giné ha dut a terme una dissertació excel.lent per rigorosa i pedagògica amb el títol de “Empreses amb accionistes comuns, competència i innovació” i ha entrat en com els accionariats d’empreses que tenen propietaris comuns influeixen en la competència i la innovació i en com entren en tensió elements de competència davant la diversificació i les estructures de control de cadascuna d’aquestes empreses.

L’acte ha comptat amb la introducció i obertura per part del Vicepresent de la Fundació Ernet Lluch Josep Maria Carreras, que ha recordat la figura de Lluch i el sentit de mantenir un Seminari sobre temes que a Lluch haguessin segur interessat. Immediatament s’ha dut a terme la introducció acadèmica per part del professor d’Economia de la UB Joan Ramón Borrell.

L’acte s’ha dut a terme a la Sala de Recepcions de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB amb la presència de 30 membres de l’acadèmia entre alumnes de doctorat, professorat i membres de la Universitat de Barcelona.

Amb el Suport de: