PUBLICACIONS

8 diàlegs sobre Retos económicos y sociales en el horizonte europeo

Compartir

Autor VVAA

Editor Milenio

Any de publicació 2016

Descarrega

Editat a finals de juny de 2016 en castellà per Editorial Milenio i la Fundació Ernest Lluch, aquest llibre consta de 190 pàgines i recull els 8 diàlegs que es van realitzar al CaixaForum de Barcelona a la tardor de 2015, sota el títol de: Diálogos sobre retos economicos y sociales en el horizonte europeo La Fundació Ernest Lluch recull l’aposta pel diàleg de l’acadèmic i polític Ernest Lluch Martín (1937-2000), com a instrument intel·ligent per a la resolució de conflictes, discrepàncies o desacords atàvics.

El diàleg com a essència de la democràcia pura, de la pulsió no bel·ligerant de l’ésser humà. Després de l’ èxit de les quatre edicions anteriors i des de 2011, la Fundació vol seguir significant-se com a pont i punt de trobada per al diàleg entre les diferents sensibilitats i expressions de la diversitat social, cultural, econòmica i nacional de la ciutadania de Catalunya, Espanya i Europa. Això constitueix una part essencial del llegat de Lluch i l’objectiu central dels primers quinze anys de recorregut de la Fundació: ajudar a la civilitat democràtica.

*Tota persona interessada en adquirir-lo pot fer-ho dirigint-se a qualsevol llibreria.


 El Projecte Diàlegs, en la seva edició de 2015, es va articular al voltant d’un sol cicle de vuit diàlegs a Barcelona, de reflexió dialogada sobre econòmics, socials i democràtics a Europa. L’objectiu d’aquest projecte que impulsa la Fundació és el de contrastar i integrar el debat expert i oferir una reflexió pública per part de personalitats que conjuguen coneixement i itineraris complementaris. En aquest intercanvi, la formació el diàleg -comparteix protagonisme i es converteix al seu torn en el missatge a transmetre.