PUBLICACIONS

8 diàlegs sobre Democracias violentadas

Transcripció editada del cicle dut a terme la tardor de 2017

Compartir

Autor VVAA

Editor Milenio

Any de publicació 2018

Descarrega

La Fundació Ernest Lluch recull l’aposta pel diàleg de l’acadèmic i polític Ernest Lluch Martín (1937-2000), com a instrument intel·ligent per a la resolució de conflictes, discrepàncies o desencontres atàvics. El diàleg com a essència de la democràcia pura, de la pulsió no bel·ligerant
de l’ésser humà.

Després de l’èxit de les experiències anteriors, la Fundació vol seguir significant-se com a pont i punt de trobada per al Diàleg entre les diferents sensibilitats i expressions de la diversitat social, cultural, econòmica i nacional de la ciutadania de Catalunya, Espanya i Europa.

El Projecte Diàlegs, en la seva edició de 2017, es va articular al voltant d’un cicle de vuit diàlegs al Palau Macaya de Barcelona, de reflexió dialogada sobre els principals aspectes que violenten les democràcies liberals. 8 diàlegs que donen lloc a sengles capítols que compleixen amb l’objectiu de contrastar i integrar el debat expert per oferir una reflexió pública per part de personalitats que conjuguen coneixement i itineraris complementaris. En aquest intercanvi, la forma -el diàleg- comparteix protagonismes i es converteix al mateix temps en el missatge a transmetre.

La publicació apareix aquest juny de 2018.