CERCAR Notícies

Retrat d’un constructor de ponts

 Molt bona acollida de l'estrena del documental "Ernest Lluch, lliure i atrevit" a Sant Sebastià

Compartir

24 de juny de 2020

Descarrega

Galeria

Descarrega

Dimarts 23 de juny es va estrenar en el XVIII Festival de Cinema i Drets Humans de Sant Sebastià/Donostia, el documental produït per Josep Morell i Jordi Vilar d’Ottokar Produccions, “Ernest Lluch, lliure i atrevit”. Un documental que segons els seus promotors: “pretén ser un viatge personal i
íntim a la figura d’Ernest Lluch de la mà de gent que el va conèixer. Ernest Lluch, va ser un agitador del pensament. Ell va ser una de les persones que va ajudar a posar els fonaments per fer d’Espanya un país modern; amb la implementació de la sanitat pública universal i gratuïta. Mentre intentava construir ponts d’entesa a Euskadi el comando Barcelona va decidir posar fi a la seva vida l’any 2000”. Una pel·lícula que s’emetrà per TVE, ETB i TV3, i que emociona, recorda i dignifica la figura d’Ernest Lluch, aquell home polièdric que tenia una gran capacitat d’enlluernar a la gent que l’envoltava amb noves idees.

De fet, aquesta capacitat de teixir complicitats i bastir ponts és la que emana de les cròniques donostiarres de l’exitosa estrena del documental, amb col·loqui posterior i fort ressò a les xarxes socials. A continuació podeu accedir als següents enllaços: