CERCAR Notícies

S’atorga el Vè Premi Ernest Lluch en Ciències Socials i Polítiques

Compartir

16 de juny de 2010

Descarrega

Galeria

Descarrega

El jurat del V Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, reunit el dia 15 de juny del 2010, ha decidit atorgar el V Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, dotat amb 2000€, al següent treball: Anàlisi comparativa de la Rússia socialista i contemporània, de Ksenia Klykova, de l’IES Dolors Mallafrè i Ros, de Vilanova i la Geltrú.

Un treball molt ben escrit, amb bones i adequades fonts bibliogràfiques i documentals i que respon a una clara inquietud personal. L’estudi comparatiu entre la Rússia socialista i postsocialista és un tema de clar interès per a la ciència política contemporània.

El Jurat també ha decidit atorgar dues mencions Honorífiques als següents treballs: La fi de l’auge econòmic: la crisi a Solsona, d’Alba Pijoan Guix, de l’IES Francesc Ribalta de Solsona.

Un tema de màxima actualitat tractat amb cura i atenció. Constitueix un molt bon informe sobre com impacta l’actual crisi econòmica a la localitat de Solsona. El Comerç just: un altre camí per construir un món millor, de Marta Castilblanco Genebat, de l’Escola Pia Balmes de Barcelona.

Un treball que recull una informació exhaustiva sobre el comerç just, tot presentant-lo com una eina de transformació social i econòmica.
Per últim, el Jurat vol agrair la participació i lloar la gran qualitat dels 125 treballs presentats.Enhorabona!