CERCAR Notícies

Seguridad, privacidad y participación ciudadana segons Borja Adsuara

Conferència del professor, advocat i consultor, expert en Dret i estratègia digital, a la UPF

Compartir

15 de novembre de 2017

Descarrega

Galeria

Descarrega

La ponència ‘Seguridad, privacidad y participación ciudadana’ va tenir lloc el passat dimarts 14 de novembre a les 13 hores a l’aula 40.244 de l’edifici Roger de Llúria del Campus de la Ciutadella de la UPF.

En el marc de col·laboració iniciat l’any passat entre la Fundació Ernest Lluch i el Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, es duen a terme diverses iniciatives acadèmiques. Una d’elles, la participació dels alumnes del Grau en Filosofia, Economia i Política en el Cicle de Diálegs al Palau macaya de Barcelona. L’altra iniciativa és la realització de seminaris i ponències com és el cas d’aquesta, una activitat circumscrita a l’alumnat i que enguany ja ha comptat amb la participació de José Fernandez-Albertos i Borja Adsuara, i que la setmana tindrà com a conferenciant a Carola García-Calvo.

Sobre el ponent d’avui:

Borja Adsuara

Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid (1988), és professor, advocat i consultor, expert en Dret i Estratègia Digital. Ha estat director general de Red.es (2012-2013); Assessor Parlamentari de Telecomunicacions, Societat de la Informació i Audiovisual (2004-2012); Director de l’Observatori de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació, en Red.es (2002-2004); Director General per a la Societat de la Informació, en el Ministeri de Ciència i Tecnologia (2000-2002); Director del Gabinet del Secretari d’Estat de Cultura, Ministeri d’Educació i Cultura (1996-2000), i Assessor Parlamentari de Cultura (1992-1996). És professor del Centre Universitari Villanueva des de 2004, on imparteix l’assignatura de Dret de la Comunicació Audiovisual.