CERCAR Notícies

Tota la informació sobre els ‘Diàlegs 2013’, al teu abast

En el blog del projecte també hi trobaràs la documentació de les edicions anteriors, així com vídeos, sinopsis, biografies dels dialoguistes...

Compartir

17 de setembre de 2013

Descarrega

Galeria

Descarrega

La Fundació Ernest Lluch ha programat 8 diàlegs sobre ‘El Futur d’Europa’ que tindran lloc a Barcelona i Madrid, al llarg d’aquesta tardor. Entre els dialoguistes d’enguany hi trobem: Felipe González; Enrique Barón; Guillermo de la Dehesa; Pedro Solbes; Josep Piqué; José Manuel González Páramo; Daniel Innerarity; Eneko Landaburu; Josep Antoni Duran-Lleida…

Fidels al concepte de diàleg entès com a estímul i com atreviment pel que suposa d’instrument intel·ligent per a la resolució de conflictes, discrepàncies o desencontres atàvics, el projecte Diàlegs que promou la Fundació Ernest Lluch se centra enguany en ‘El Futur d’Europa’. Com en l’edició anterior els diàlegs s’estructuren a l’entorn de dos cicles, un al CaixaForum de Barcelona i l’altre al CaixaForum de Madrid.

Un blog per a estar-ne ben informat

Hem habilitat un espai web del Projecte Diàlegs en el qual hi trobaràs tota la informació relativa a l’edició 2013, així com a les del 2011 i 2012. D’aquesta manera des de la nostra web i en un sol clic podràs accedir al programa, al calendari dels diàlegs d’enguany, a les sinopsis de cada sessió, a les biografies de cadascun dels participants i també hi podràs cercar la millor manera per inscriure’t-hi.

Els diàlegs 2013 els organitza la Fundació Ernest Lluch amb el suport de la Fundació "la Caixa" i tindran lloc al CaixaForum de Barcelona, els dilluns a dos quarts de vuit del vespre.


* Descarrega’t el Programa de mà – Diàlegs 2013