CERCAR Notícies

Un documental lliure i atrevit

 Sense ficció" participarà en el Menorca Doc Fest amb la projecció d'"Ernest Lluch, lliure i atrevit"

Compartir

1 d'octubre de 2020

Descarrega

Galeria

Descarrega

El divendres 6 de març de 2020 es va estrenar per primera vegada amb públic i a la vila natal d’Ernest Lluch (Vilassar de Mar), el documental produït per Josep Morell i Jordi Vilar d’Ottokar Produccions, “Ernest Lluch, lliure i atrevit”.

Un documental que segons els seus promotors: “pretén ser un viatge personal i íntim a la figura d’Ernest Lluch de la mà de gent que el va conèixer. Ernest Lluch, va ser un agitador del pensament. Ell va ser una de les persones que va ajudar a posar els fonaments per fer d’Espanya un país modern; amb la implementació de la sanitat pública universal i gratuïta. Mentre intentava construir ponts d’entesa a Euskadi el comando Barcelona va decidir posar fi a la seva vida l’any 2000”.

Una pel·lícula que s’emetrà per TVE, ETB i TV3, i que emociona, recorda i dignifica la figura d’Ernest Lluch, aquell home polièdric que tenia una gran capacitat d’enlluernar a la gent que l’envoltava amb noves idees. 

Del 29 d’octubre a l’1 de novembre, al municipi menorquí de Mercadal, se celebrarà la segona edició del Menorca Doc Fest, un festival que centra l’atenció en el cinema documental i el fotoperiodisme. “Sense ficció” hi participarà amb la projecció del documental “Ernest Lluch, lliure i atrevit”, de Josep Morell i Jordi Vilar. A la projecció, hi assistiran Jordi Vilar i Montse Armengou, directora del “Sense ficció”.