CERCAR Notícies

INICI DEL CICLE DE DIÀLEGS: UTOPIES QUOTIDIANES 2010

Compartir

10 de gener de 2010

Descarrega

Galeria

Descarrega

Un cicle de diàlegs que, al llarg de tot l’any 2010, reflexionarà sobre els principals temes que apareixen amagats, disfressats o mal explicats a la societat actual.

Aquest dimecres es va presentar a la sala Borralleras de l’Ateneu Barcelonès el nou Cicle: Utopies quotidianes. Un cicle de diàlegs que cada mes, i al llarg de tot l’any 2010, reunirà a un seguit d’homes i dones, socis i sòcies de l’Ateneu Barcelonès, amb la col·laboració de la la Fundació Ernest Lluch, entre altres associacions i grups de la societat civil.

El primer d’aquests 12 diàlegs es va realitzar el passat dimecres 20 de gener i va versar sobre la “Governança suspesa” en una sessió que va comptar amb en Ferriol Sòria, director adjunt de la Fundació Ernest Lluch, com a dinamitzador. La propera cita serà el dilluns 22 de febrer, en un diàleg sobre “la responsabilitat acumulada”, sessió que dinamitzarà en Joan Roma, psicòleg social i president de l’Institut Innova, entitat co-organitzadora d’aquest cicle de diàlegs.

Podeu ampliar tota la informació relativa al calendari de les sessions i dels temes de debat, aquí:www.utopiesquotidianes.cat