AGENDA

CERCAR ACTIVITATS

Lliurament del XIX Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques (Batxillerat). Dia 24-5-2023

Compartir

Data 24/05/2024

Hora 12:00

Organitza
Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i Fundació Ernest Lluch

Lloc
Seu de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra - Ramon Trias Fargas, 25-27. 08005 Barcelona

Descarrega

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch, amb el propòsit comú d’incentivar la recerca en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques, convoquen el XIX Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques.

La relació de finalistes es farà pública a les pàgines web de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials i de la Fundació Ernest Lluch, a partir del 17 de maig de 2024.

El premi i, en el seu cas, els accèssits, se sabran i es lliuraran a la seu de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, el divendres 24 de maig de 2024.

Aquest premi s’atorga al millor treball de recerca de Batxillerat desenvolupat en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques presentat durant el present curs acadèmic 2023-2024 en els centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya, i té una dotació de 750 euros pel treball premiat i de 150 euros per cadascun dels accèssits que es concedeixin.

Amb el Suport de: