CERCAR Notícies

Rosa Urbanos i Salvador Peiró analitzen “Com posar remei als mals del nostre Sistema Nacional de Salut” (Vídeo)

Quarta edició dels ”Diálogos sobre Políticas de Salud y Buen Gobierno» coorganitzats amb FUNCAS

Compartir

1 de juny de 2023

Descarrega

Galeria

Descarrega

El passat dimecres 31 de maig de 2023 es va celebrar la quarta edició dels ”Diálogos sobre Políticas de Salud y Buen Gobierno» coorganitzats amb FUNCAS, amb un diàleg sobre “Com posar remai els mals el nostre Sistema Nacional de Salut” dut a terme per part de Rosa Urbanos, Catedràtica d’Economia Aplicada de la Universitat Complutense de Madrid i Presidenta de SESPAS i Salvador Peiró, Investigador de l’Àrea de Recerca en Serveis de Salut i Farmacoepidemiologia de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio).

La sessió va comptar amb una obertura formal per part de Félix Lobo, Catedràtic emèrit d’Economia de la Universitat Carlos III de Madrid i director d’Economia i Polítiques de Salut de Funcas i per part de Ferriol Soria, Director de la Fundació Ernest Lluch.

Així mateix, el Diàleg va comptar amb una Introducció acadèmica per part de Jaume Puig Junoy, Distinguisehd Professor – Universitat Pompeu Fabra, Barcelona School of Management (UPF-BSM).

Els experts van atacar els diferents elements clau tant problemàtics, com d’oportunitat, assenyalant les falles tant des del punt de vista de la oferta com de la demanda, analitzant des de la salut pública, l’atenció primària i la hospitalària, la farma i tots els elements clau en la gestió de les carreres i els professionals del sistema.

Un luxe seguit online per especialistes que varen enriquir amb les seves preguntes el debat posterior al diàleg inicial.

Podeu veure el VÍDEO del diàleg complet aquí:

Organitza:

Col.labora: