CERCAR Notícies

Olga Pané i Fernando R. Artalejo extreuen lliçons del passat per abordar reformes pendents per al futur del Sistema Nacional de Salut

Cinquena edició dels ”Diálogos sobre Políticas de Salud y Buen Gobierno» coorganitzats amb FUNCAS

Compartir

12 de juny de 2024

Descarrega

Galeria

Descarrega

El passat dimarts 11 de juny de 2024 es va celebrar la cinquena edició dels ”Diálogos sobre Políticas de Salud y Buen Gobierno» coorganitzats amb FUNCAS, amb un diàleg sobre “Lliçons del passat i reformes pendents per al futur del Sistema Nacional de Salut (A partir de la seva avaluació i davant de la pandèmia)” dut a terme per part de Fernando Rodríguez Artalejo (Catedràtic de Medecina Preventiva i Salut Pública a la Universidad Autónoma de Madrid i d’Olga Pané Mena (Gerent del Parc Salut Mar (Hiospital del Mar) de Barcelona (2011-2024)

La sessió va comptar amb una obertura formal per part de Félix Lobo, Catedràtic emèrit d’Economia de la Universitat Carlos III de Madrid i director d’Economia i Polítiques de Salut de Funcas i per part de Ferriol Soria, Director de la Fundació Ernest Lluch.

Així mateix, el Diàleg va comptar amb una Introducció acadèmica per part del mateix professor Fèlix Lobo.

El diàleg va partir dels resultats de l’informe Evaluación del desempeño del SNS español frente a la pandemia de COVID-19. Lecciones de y para una pandemia, de 30 d’abril del 2023 i va mantenir una naturalesa fonamentalment propositiva, extraient lliçons de l’experiència per millorar la capacitat, la qualitat i la resiliència del sistema cap al futur.

Un luxe seguit online per especialistes que varen enriquir amb les seves preguntes el debat posterior al diàleg inicial.

Recupera aquí la CRÒNICA del diàleg a IMMedico

Podeu veure el VÍDEO del diàleg complet aquí: