CERCAR Notícies

Aurora Egido glosa la figura d’Ernest Lluch a la presentació del llibre La Luz de la razón. Literatura y cultura del Siglo XVIII.

Compartir

27 de gener de 2011

Descarrega

Galeria

Descarrega

Dimarts passat, 25 de gener, va tenir lloc al Centro Aragonés de Barcelona la presentació del llibre La Luz de la razón. Literatura y cultura del Siglo XVIII. A la memoria de Ernest Lluch editat per Aurora Egido i José Enrique Laplana, publicat per la Institución Fernando el Católico i amb el suport de la Diputació de Saragossa. L’acte comptà amb la participació d’Enric Lluch, vicepresident de la Fundació Ernest Lluch, de Carlos Forcadell, director de la Institució Fernando el Católico, i d’Aurora Egido, directora de la càtedra “Baltasar Gracián” i patrona de la Fundació Ernest Lluch, qui va fer una magnífca glosa d’Ernest Lluch que posem a la vostra disposició, aquí.

El volum La Luz de la razón. Literatura y cultura del Siglo XVIII. A la memoria de Ernest Lluch, és un llibre que recull les aportacions realitzades els dies 10, 11 i 12 de desembre de 2008, en les jornades que van tenir lloc a la seu de la Institución Fernando el Católico de la Diputació de Saragossa, impulsades per la Cátedra Baltasar Gracián.