CERCAR Notícies

El diàleg sobre models de negoci dels esports professionals inaugura el cicle sobre economia, esport i salut a València

 Cicle 5 Diàlegs IVIE/Fundació Ernest Lluch amb el suport de la Fundación Bancaja sobre 'Esport, economia i salut: noves regles de joc?' 

Compartir

17 de setembre de 2020

Descarrega

Galeria

Descarrega

El dimecres 16 de setembre es va inaugurar a València el cicle anual de Diàlegs organitzats pe la Fundació Ernest Lluch i l’Ivie amb la col·laboració de la Fundació Bancaja. Per a l’ocasió es va comptar amb la participació de Roser Queraltó i Eduardo Bandrés per a esbossar els models de negoci dels esports professionals.

El diàleg va tenir lloc en el saló Ausiàs March de la Fundación Bancaja seguint el protocol pertinent de mesures de prevenció del Covid-19 i es va emetre en streaming. El diàleg es va realitzar amb la presència a la sala de l’economista i ex-president del Real Zaragoza, Eduardo Bandrés i de la directora de Negoci de la Euroleague Basketball, Roser Queraltó, a través de la pantalla per videoconferència. L’acte va comptar amb els parlaments inaugurals de Rafael Alcón, president de la Fundación Bancaja; Vicent Soler, conseller d’hisenda i model econòmic de la Generalitat Valenciana i patró de la Fundació Ernest Lluch; i de, Francisco Pérez, director d’Investigacions de l’Ivie i també, membre del patronat de la Fundació Ernest Lluch.

Podeu accedir a: